IJs en koffie met een glimlach.

Dat is wat wij willen serveren in onze IJssalon Sophia in winkelcentrum Hoogambacht. “Als je zin hebt in een ijsje, wil je tot de laatste lik een goed gevoel houden”.

IJssalon Sophia serveert dan ook niet zomaar een ijsje. Het aantal smaken in de vitrine is afhankelijk van de tijd van het seizoen en kan variëren van zes tot wel dertig verschillende smaken waarbij het assortiment regelmatig wisselt. De bekende smaken zoals chocolade, stracciatella, aardbei en vanille zijn altijd in de vitrine te vinden. Daarnaast zijn er regelmatig verrassingen, zoals yoghurt-sinaasappelijs, cookiedough of yoghurtijs met verse vijgen en stukjes amandel.

Het ijs wat in de vitrine staat is niet alleen op roombasis maar ook op basis van verse vruchten. Denk bij roomijs aan de smaken vanille, oma’s appeltaart en pistache en bij ijs op basis van verse vruchten aan aardbeien en mango. Al het ijs wordt vers gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen, gelatine, alcohol en dierlijke vetten. Het meeste fruitijs wordt gemaakt zonder room dus de ijsliefhebber met een melkallergie kan bij ons ook genieten van een heerlijk ijsje.

Zo’n lekker ijsje opeten kan binnen of buiten aan een tafeltje maar ook bij  op het muurtje of in het gras van het Sophiapark. Het past bij de vrolijke, ongedwongen sfeer, die wij als IJssalon Sophia willen uitstralen.

Naast ijs kun je in onze met prachtige zwart-wit foto’s gedecoreerde salon ook terecht voor een heerlijk kopje Italiaanse espresso, cappuccino of latte. Het hoort bij ons streven om mensen een goed gevoel te geven. We doen alles vanuit ons hart en proberen de mensen met ons ijs en onze koffie een beetje blij te maken.

Ons motto: “ een glimlach op ieders gezicht” is daarom bepalend in alles wat we doen.

Iedereen is van harte welkom in onze ijssalon op alle dagen van de week vanaf 12:00 uur.

 

Vlak voor sluitingstijd nog trek in een ijsje? Geen probleem, wij houden graag de deuren nog even open!

 

Bovenkant