Sophiapromenade 6, 3344 PM Hendrik-Ido-Ambacht

info@ijssalonsophia.nl +31 78 645 59 02

IJSKAR

Wilt u iets leuks doen op uw feest of zomaar uw werknemers verrassen op een warme zomerdag?

Wilt u zelf de ijscoman zijn of liever een ijscoman erbij?

Wilt u een feestelijke vierwieler voor uw kinderfeestje of een eyecatcher op drie wielen voor uw bruiloft?

Bij IJssalon Sophia kunt u een ijskar huren waardoor u iedereen kan laten genieten van een heerlijk ambachtelijk ijsje. Met een van deze karren haalt u de zon in huis voor welke gelegenheid u maar wilt.

Bekijk hiernaast het filmpje, hoe de IJskar wordt gebruikt op een bruiloft.

PIAGGIO APE IJSKAR – Wij komen naar u toe….

Wilt u iets unieks, alles uit handen geven en een eyecatcher op uw feest of ander evenement dan heeft ijssalon Sophia deze gave Piaggo Ape voor u te huur (minimaal 50 personen). Met deze ijskar komen wij naar u toe en kunt u uw gasten laten genieten van een heerlijk ambachtelijk ijsje. Met deze kar maakt u helemaal de blits.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@ijssalonsophia.nl

Vermeld hierin of u interesse heeft in de Piaggio of de ijskar-do it yourself.
Voor de Piaggio horen we graag de lokatie, gewenste datum, aanvangstijd, tijdsduur en het aantal personen en voor de ijskar alleen de datum en het aantal personen.

U kunt natuurlijk ook even in de salon langskomen of bellen naar 078-6455902.

IJSKAR – Do It Yourself

Wilt u iets leuks doen op uw feest of ander evenement en wilt u zelf de ijscoman zijn dan heeft ijssalon Sophia iets leuks voor u. Bij ijssalon Sophia kunt u een ijskar huren waardoor u iedereen kan laten genieten van een heerlijk ambachtelijk ijsje. Met deze kar haalt u de zon in huis en bent u inderdaad zelf de ijscoman.

De prijs van de ijskar is gebaseerd op basis van huur van de ijskar en daarbij wordt het benodigde ijs opgeteld. De ijskar wordt geleverd met een vrieselement waardoor het ijs maximaal 2 uur is goed te houden (afhankelijk van de buiten temperatuur). De ijskar dient wel zelf opgehaald en teruggebracht te worden.

    Winkelmand